alia_syahadah@yahoo.com.my




-BUNGA...cantik tau..salah satu ciptaan Maha Esa yang cukup mempesonakan..bunga menenangkan minda,fikiran,jiwa..Tekanan pun hilang kalo kita tegok bunga.Bunga datang dlm pelbagai warna,jenis,struktur,bentuk dsb...
tengoklah bunga2 kat page nie..mesti korang rasa terus nak pegi Cameron Highlands..hehehe-
ada  jugak bunga yg dalam page ni xde dlm Malaysia,best kan kalo dpt pegi Belanda,negara terbesar pengeluar bunga dunia..antaranya tulip..cantik kn tulip.unik..
Meh la tgk bunga2 kat bawah nie..


Kawan2..suka bunga x?lelaki kurang la kot.kalo perempuan yg suka bunga tu,jom la join saya..saya antara salah sorg penggemar bunga tau..bunga ni bagi kita inspirasi..minda kita tenang je.cuba kalo ada bunga kat
tgn korang,tenung je bunga tu,tengok struktur dia..cantik..indah ciptaanNYA..


-tulip oren ni ada kat negeri omputih sana nun..cmna nk dapat ek?best tol kalo leh letak kt ruang tamu..hehe-



-sukanya ros putih ni..bersih je..sucikan hati..heheh-






-buah strawberi..wahh..sedap bangat nih..ble nk p cameron highlands nih?saje letak sebab warna dia memukau..wow!-





-ni bunga ape ek??..orkid kan..emm..dlu ade la kat umah,tp sbb xde sape nk jga,dia layu..so dh x de bunga ni kat umah..huhu-


-orkid ni sebijik rupa dia mcm kt laman rumah dlu,tp tu dulu,skang dh tinggal pasu je..heh!-


-best betul la kalo dpt jalan2 kt tepi tasik tu,byangkan jela..bunga apa yg ungu tu ek?mcm balung ayam je..heee-




RoSeS fLoWeRs






10 Responses
  1. suka tau ngan bunga,tp xde sape pernah bagi..hua2..perasan lebih daa..
    nnt dah ada rumah sendiri nk letak bunga banyak2..fresh je..hehehe


  2. myra Says:

    bunga???indah sangat..tanpa bunga kumbang xde sumber makanan yg sihat..2 la hidup ni saling melengkapi..bukan ja manusia tp cemua makhluk ALLAH


  3. imtiyaz Says:

    suka jgk bunga...paling suka bunga ros merah...cntiknya...da la wangi...t ble da de umh sndri, nk g umh alia la...nk tgk btl x dia ltk bnga kt umh dia...he3


  4. cantiknye bunga2 awk..tenang je bila tengok..rasa mcm nak jadi bunga je..xde masalah..tp apa2 pun tetp bersyukur dijadikan dimuka bumi ALLAH ini...:)


  5. kak mahani..btul..nt sy letak bunga byk2...tunggu...
    bunga separuh dr hidupku..heehe
    myra n lina...btull..bunga salah 1 ciptaan Allah yg amat indah..seperti juga wanita..seolah2 bunga yg mekar,perlu dijaga dan dibajai dgn baik...hmmmm


  6. malihah1748 Says:

    bestnye dpt bunge...


  7. yes .. i like flower .. because flower is beautiful ..


  8. do u like flowers too anam?
    that's good for u...
    everyone need flowers include man..


  9. aiShAhzAhaRi Says:

    deqcah suke bunga jugak...cantik, mmg cantik kejadian Allah..MasyaAllah...tapi bunga yang idup lagi cantik dari bunga plastik kan?hehe...


  10. btul 2 dik..
    bunga memang cantik..
    bunga idup memang lagila cantik tau..fresh n trendy..hehehe